Corso Irodaház

A Corso Kaposvár egy olyan hazai és külföldi érdekeltségű irodaház és bevásárlópark része, amely páratlan környezetben lévő többszintes bevásárlópasszázsokkal, parkolóházakkal és irodahelyiségekkel valamint változatos kínálatokkal várja az odalátogatókat.

Többek között a Drogerie Müller, Intersport, C&A, New Yorker, Charles Vögele, Orsay, Deichmann és sok más hazai és nemzetközi kereskedelmi- és szolgáltatóvállalat is megtalálható a kaposvári bevásárlóparkban.

Az irodaház, mely a bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában helyezkedik el, így tökéletes vásárlási élményt is nyújt. A bevásárlóközpont egyedülállóan erős divatprofillal, valamint a mindennapi szükségleti cikkek és szolgáltatások iránti keresletet teljes egészében kiszolgáló kínálattal rendelkezik.

A sétálóutca mellett lévő Corso Irodaház a történelmi városnegyedben és mindössze 2 percnyi sétára található a városközponttól.

A projekt bővítésének érdekében már rendelkezésre állnak azok az ingatlanok, amelyek további kedvező vásárlási lehetőséget biztosítanának a vásárlóknak.

» Corso Invest Group » Adatkezelési tájékoztató